Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров и нападателят на европейския клубен първенец Барселона Неймар са на път да станат баджанаци.

Галерия

Капитанът на Бразилия сподели на профила си в социалната мрежа Инстаграм снимка в опасна близост с русокосата хубавица Беатрис, която се оказа близначка на канадската тенисистка Южени Бушар. 

Самата Беатрис също се похвали в профила си в Инстаграм и публикува друга снимка, на която най-безцеремонно целува по бузата една от най-големите звезди на световния футбол.

Срещата между двамата се е състояла в Ню Йорк, където Неймар пристигна за контролите на националния отбор на Бразилия. Беатрис пък подкрепяше сестра си на US Open, преди нейното отказване заради травма в главата.

Както е известно, Южени Бушар отдавна е спрягана за интимно завоевание на Григор Димитров, а след раздялата на хасковлията с Мария Шарапова, фенове на канадката и българина ги призоваха да станат нещо повече от много добри приятели. 

Неймар беше определен от Беатрис като "най-сладкият футболист", а той не скри вълнението си със специална кибер - целувка. 

  Беатрис би паснала идеално на религиозния футболен магьосник Благой Георгиев, но тя си заплю Неймар...

   Сестра й Южени не крие копнежите, които изпитва към нашето момче....

<iframe src="http://gfycat.com/ifr/SerpentineYawningKoi" frameborder="0" scrolling="no" width="600" height="338" style="-webkit-backface-visibility: hidden;-webkit-transform: scale(1);" ></iframe>