Николета Лозанова за първи път се обяви като Божинова. Красавицата откри последния епизод на предаването „Папраци" с думите „Здравейте, аз съм Николета Божинова" и завърши със същото изявление, като подчерта дебело своята официална фамилия.

Досега г-жа Божинова винаги се е представяла с моминското си име - Лозанова, съобщава "Всеки ден". Според източниците ни причината да наблегне на фамилията на все още официалния си мъж е, че плеймейтката иска да се събере с Валери и прави всевъзможни опити, за да постигне тази цел. Като подчерта, че е Божинова, Николета натри носовете на всички мераклийки да омачкат чаршафите с футболиста, подчертавайки, че могат да бъдат само негови любовници, защото тя е официалната съпруга.

В малкото си интервюта в последно време красавицата твърдо заявява, че няма да даде развод на нападателя от „Партизан" и ще разтрогне брака си единствено ако се появи нов подходящ младоженец, който да го замести. Николета Лозанова и Валери Божинов са разделени от февруари, но все още се водят женени по документи и причината е, че плеймейтката твърдо отказва развод на ритащия в Сърбия футболист.

Скъсването на отношенията между водещата на „Папараци" и Валери започна в края на миналата година, когато ритнитопковецът реши да напусне родния „Левски" и да се влее в редиците на втородивизионния италиански „Тернана". Именно тогава брюнетката се заинатила като магаре на мост, че няма да замине за Италия. Тя искала да продължава кариерата си у нас, вместо да върти домакинство и да бездейства на Ботуша, докато мъжът й мята топки по зеления терен. Това обаче не е основната причина за раздялата.

Божинов хванал жена си да му кръшка, и то не с един, а с цели трима мъже. Мълви се дори, че за някои от изневерите тя е била, да го кажем по-елегантно, „материално провокирана". За последно стана ясно, че Николета е имала кратка афера със световноизвестния дизайнер Филип Плейн.

Въпреки всичко тя е категорична, че не иска да се води „разведена жена". Твърди, че ще подпише документите едва когато намери „финансово красив мъж". Не е тайна, че макар да парадира с петзвезден начин на живот, Николета винаги е разчитала на чужди средства, за да поддържа висок стандарт.

Плеймейтката изкарва прилични пари, които обаче не могат да покрият космическите й разходи. Между другото Ни Ло не пропуска случай да се заяде с предшественичката си в леглото на Валери - Алисия. В последния брой на „Папараци" Божинова нахока фолк певицата, че не си е свалила наметката в заведение, и я посъветва следващия път да използва гардероба.