Бившата баскетболна съпруга Ким Кардашиян за пореден път показа най-известната част от тялото си. Риалити звездата заголи дупе в новата си фотосесия.

Арменката позира в доста изрязан бански с пухове. Той едва прикрива най-милото й, а отзад е само една лентичка. Тя не прикрива изваяните части на Кардашиян, с които стана световноизвестна.

По-интересното е, че бившата съпруга на баскетболиста Крис Хъмфрис се пусна по оскъдните одежди на снега. За сметка на горната част Ким се е погрижила за краката си. Те са обути в огромни топли ботуши.

Снимките са направени в Диър Валей в Юта. Вместо професионален фотограф зад апарата е настоящият съпруг на Кардашиян - Кание Уест. Той я е снимал преди около година, когато още не беше бременна с второто им дете.

"Бяхме там, за да отпразнуваме рождения ден на най-добрата ми приятелка - сподели Ким. - Направихме си много забавно пътуване по двойки. Реших, че трябва да направя импровизирана фотосесия в снега. Бях пред замръзване, но аз обичам такива снимки. Заслужаваше си!"

В същото време представител на двойката опроверга слуховете, че те са пред развод след последните финансови проблеми на Кание.