Галерия

Мъжете надали са забравили сексапилната Лариса Рикелме. Ако все пак има такива, то горещата латиноамериканка знaе как да им напомни за себе си.

Лариса стана световноизвестна с фанатичната си подкрепа за националния си отбор на Парагвай на световното първенство в Южна Африка.

Сексбомбата куфееше на стадионите в оскъдно облекло. Освен това тя беше обещала на футболистите да се покаже както майка я е родила, ако влязат в Топ 4 на света. Те не изпълниха заръката й, но това не попречи на Лариса да захвърли дрехите.

Тази седмица тя отново го направи, след като известно време като че ли се беше оттеглила от светлините на прожекторите. Сега г-ца Рикелме се завръща с гръм и трясък с нова гореща фотосесия. Толкова гореща, че някои снимки дори могат да минат в графата софт.

Лариса сподели, че наскоро е претърпяла тежка лична драма. Моделката е загубила нероденото си дете от годеника си Джонатан Фавро. Тя съобщи новината в социалните мрежи.

"Един силен човек знае как да продължи напред в живота дори и със сълзи на очи. Благодаря тим моя любов! Добре съм, Джонатан", написа парагвайката.

Двамата с Фавро са заедно от няколко години. Заради него знойната парагвайка се премести в Аржентина, от където е любимият й. В момента той играе в местния отбор "Серо Портеньо". Играчът отказа да участва в мача с "Коринтианс" за Копа Либертадорес, за да е до любимата си.