Има ли мач, няма секс за Валери Божинов! Забраната идва не от треньора на неговия отбор „Партизан“, а от гаджето му Биляна Дол, пише новоизлюпеният седмичник „Таблоид“.

Голямото коте, както стана популярна знойната сръбкиня у нас, не пуска на футболиста в дните, когато му предстои да играе мач.

Засуканата 39-годишна Биляна много държала нейния Валерко да е в топ форма за всяка битка на терена и затова го държала на сухо при предстоящ двубой.

Според нея спането и храненето са възлова част от ежедневието на всеки футболист. Нашият стриктно се подчинявал на 10 години по-голямата си изгора и по всичко личи, че е доволен от казармения режим.

Самият Божинов тръби, че откакто е с Биляна Дол, играта му върви нагоре. Хубавицата е на стадиона за всеки негов мач в Белград, а когато „Партизан“ гостува, гледа любимия си по телевизията.

След всеки двубой двамата правели домашен разбор на играта му, като тя не му спестявала нищо. Не е чудно, че макар и жена, Биляна е толкова напред с футболния материал.

Причината е, че тя е бивша съпруга на германския треньор и бивш национал Томас Дол. Немската футболна школа пък е популярна с желязната си дисциплина.