Все повече сексапилни мадами са готови да се млатят на ринга. В това няма нищо лошо, напротив - по този начин MMA става по-красив и атрактивен спорт.

Доскоро Ронда Роузи се приемаше за безспорен секссимвол сред бойците от нежния пол. След нея изгря звездата на Пейдж ван Зант, а после и на Анастасия Янкова. Рускинята обаче няма дълго да бъде без конкуренция, защото сънародничката й Анджелик Андерсон се готви за ММА кариера. А тя притежава всичко да бъде следващата №1.

Анджелик е фитнес модел и до момента също е била свързана с бойните спортове. Благодарение на своята природна надареност тя беше от момичетата, които се появяваха на ринга, за да маркира отделните рундове, носейки табелката по екип, подчертаващ огромната й гръдна обиколка. Сега обаче тя е решила да се пробва и в самите битки. 

В момента Андерсон тренира усилено във фитнеса и до няколко месеца трябва да се появи в първото си бойно изпитание. Фитнес моделът не изневерява на традицията да пуска свои разголени фотоси в социалните мрежи. Това пък определено ще й помогне да набере по-голяма популярност в MMA средите.