Перфектната визия на суперзвездите е дело на огромен брой стилисти, даващи денонощно професионалните си съвети. Какво се случва, когато звездите решат да експериментират и сами да изберат визията си? Доста често модна катастрофа.

Поредният пример за това е нежната половинка на родния тенисист Григор Димитров – Никол Шерцингер. Певицата реши да отиде на шопинг и меко казано изненада всички свои фенове, а на папараците леко им се напукаха обективите.

Гришовица се бе спретнала с явно официалния си анцуг, комбиниран със сандали на висок ток в така пасващото на райетата цикламено.

Нещата не свършват тук! Под мрежестата блуза се подава бял сутиен, който така ни напомни на Екстра Нина в ранните години на творчеството ѝ. Целият този моден ансамбъл е завършен от дънково яке с кръпки и прическа от две кокчета – едното над главата, другото на тила.

Разбира се, какво е една визия без аксесоари? Официалният анцуг така добре си пасва с елегантна чанта с верижка, която Гришовица небрежно е преметнала настрани. Какво мислите за визията на Никол Шерцингер? Чар или бедствие – гласувайте в анкетата на Tialoto.bg.