Сензационният трансфер на звездата Кристиано Роналдо в Ювентус повлия и върху футболните конзоли. Популярният футболен симулатор FIFA 19 ще трябва да направи промяна по обложката си.

Припомняме, че миналата година португалецът стана лице на най-играната футболна конзола, след като измести таланта на на Борусия Дортмунд Марко Ройс от корицата.

Поредното издание FIFA 19 ще излезе на 28 септември, а на официалния сайт на създателя има няколко обложки, на които Роналдо е сам с фланелката на Реал Мадрид или в компанията на Неймар.

Това, което се случи през последната седмица, ще принуди създателите от "EA Sports" да преразгледат идеите си за корица, на която португалецът вече трябва бъде с черни райета.

По-нетърпеливите любители на играта вече се възползваха от нов "пач" (версия) на FIFA 18, в който Роналдо е футболист на Юве. Някои голове на португалеца с фланелката на "бинаконерите" вече могат да се видят и в сайтовете за видеосподеляне.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/zX0AV6yxyrQ" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>