Галерия

С уникална хореография и българско хоро завърши седмото издание на Milan Academy Junior Camp Bulgaria. Най-големият детски футболен форум събра в Несебър над 140 деца от България, Русия, Украйна, Италия, Ирландия, САЩ и Великобратания, които тренираха на базата на ОФК Несебър и в продължение на една седмица станаха част от червено-черната магия.

Шестима от най-добрите специалисти от академията на Милан, водени от бившия футболист и настоящ технически директор на Milan Academy Патрицио Билио, ръководеха тренировките на децата  и развиваха техните умения. Освен тренировъчният процес, в свободното си време децата имаха възможност да посетят Стария град Несебър и да се запознаят с богатата му история. Последната вечер организаторите бяха подготвили и много подаръци, сладки изкушения, музика и танци за децата, техните родители и тренировачния екип. Лагерът приключи в събота с официална церемония, на която децата представиха забележителна хореография и получиха своите сертификати за участие в кампа.

Патрицио Билио изтегли от томбола късметлията от всички участници в лагера, който заедно със свой родител ще посети домакински мач на Милан през новия сезон. Своето задоволство от реализирането  на Milan Academy Junior Camp в Несебър и поздрав към децата, отправи и кметът на община Несебър господин Николай Димитров, който оказа пълно съдействие за успешното провеждане на лагера. Финални поздрави отправи и Ивайло Рачев, представител на Milan Academy в България, който анонсира бъдещи проекти за следващата година. Празникът приключи с изпълнение на специалния гост Славка Калчева, а деца, треньори и организатори се разделиха с много емоции и си обещаха да се срещнат пак скоро.

Седмото издание на Milan Academy Junior Camp в Несебър се реализира и с любезната подкрепа на приятелите на децата и истинския вкус – колбасите, местни и млечни продукти „Димитър Маджаров“, ядките за всеки вкус „Детелина“ и традиционните партньори на Milan Academy Junior Camp „Победа“ АД. За поредна година екипът на БрандЪ засне и отрази чрез видео проекта Milan Academy Junior Camp в Несебър.

Всичко най интересно за седмото издание на Milan Academy Junior Camp можете да следите на официалната Фейсбук страница и уебсайт на инициативата www.milanacademyjuniorcamp.bg