Още по темата

 

Бившият футболен национал на България Благой Георгиев се пошегува, че се е сдобил с цици и устни... Татуираният футболен магьосник разкри, че не одобрява слагането на грим, но пък държи на поддържаното тяло.

"Мисля, че отдавна се промениха представите дали трябва мъжете да се поддържат. Има мъже, които даже се поддържат повече от жените. Има граници за това. Има мъже, например, които се гримират. За мен това не е нормално. Аз съм израснал в консервативно семейство. Ако на баща ми кажа това, той ще се хвърли от десетия етаж", каза Благой в предаването "На кафе". 

"Последното подобрение, което направих върху тялото си? Освен циците, които си сложих, както и устните... (усмихва се). Нямам такива неща по мен. Отдавна не съм си пипал прическата. Заставам по два-три пъти на ден пред огледалото, но много бързо се оправям, така съм свикнал."

"Имах две продължителни връзки с жени, които обаче не просъществуваха - виждам вината в мен. Предпочитам обаче да се махна, отколкото децата да гледат и слушат някои разправии, да ни гледат как се караме."

"Винаги съм обичал забавните и весели хора. Искам жената до мен да има чувство за хумор и да не е цербер. Любовта трае вечно. Според мен просто трябва да е вечно, ако е любов. А дали търся или съм намерил, скоро ще разберете."

"През лятото взимах децата си, доколкото мога. Много зареждащо е да бъда с тях. По-рядко ги виждам, отколкото майките им. Но и преди по-трудно съм им отказвал на техните желания. Важното е децата да са щастливи с мен. Ако прекарвах повече време с тях, сигурно щях да съм по-строг", добави религиозният плейбой.