Продуцентът и водещ Кирил Вълчев-Скалата отново обикаля страната с шоуто "Крале на силата", което този път ще бъде в европейската столица на културата Пловдив.

Провокацията за аматьори и публика ще бъде повдигане на щанга от лег, кофички, набирания и коремни преси за брой повторения ще са провокация за деца, тинейджъри, възрастни и ветерани. Съответно ще изпробват 10, 20, 40 и 60 килограма за различните възрастови категории. 

Всеки участващ в игрите и упражненията получава поощрителна награда, а най-добрите ще си тръгнат с голяма палитра от подаръци на стойност над 5000 лв. Събитие е с вход свободен.

Тази събота от 11 часа на паркинга пред Мосю Бриколаж на бул."6 Септември" в компанията на републиканската, вице и европейска шампионка по фитнес Илина Бояджиева и републиканския, европейски, световен шампион на лежанка Тодор Капашиков ще дават стимул на участниците със своите демонстрации..

Специални гости в шоуто ще бъде носителката на титлите Мис Силикон 2018 и Мис София Анна-Мария Чернева, която всъщност  е  дебютирала на медийната сцена от предаването Фитнес Мания. 

В благотворителната идея с над 20 годишна история ще подкрепят още участника в Фермата и бивш затворник, охранител на Скалата - Георги Варсамов и Мистър София 2017 г. Илия Манолов.

За музикалната програма ще се погрижи световната по фитнес и R&B изпълнителка Анн-Джи. Генерален спонсор на събитието е българската марка майсторски инструменти Raider. Медийни партньори на събитието са GOL.BG, екшън телевизията B1B, TV 1, ТВ Деймос, Live sport, LOVE style, МУСКУЛИ И ФИТНЕС, Вестник Марица, СЛАВА.БГ, 19”, PlovdivskiNovini.bg, Sporta.bg,Traffic news.