През изминалите дни играта „Еврошанс“ стана повод за усмивката на мнозина играчи, посетили пунктове на „Евробет“. Щастливците са от различни краища на страната, но късметът им ги отвежда в една посока – по пътя към печалбите.

Обзорът започва с Дончо Гочев от Симеоновград, който печели 7 500 лева от „Еврошанс“. Той се радва на страхотното попадение, след като успява да улучи 10 от 11 числа.

В дългия списък от късметлии попада и Александър Георгиев. Пловдивчанинът ще харчи 6 000 лева, след като успява да познае 8 от 8 числа в „Еврошанс“.

Виртуозът в числовите игри носи по 5 000 лева на Иванела Александрова от Нови Пазар, Стефан Спасов от Кирково и Мандел Мандков от Варна. Сума от 4 000 лева отива при софиянец, познал 9 от 9 числа в „Еврошанс“.

В класацията попадат играчи от Гложене и Девин, които се сдобиха с по 3 000 лева, а познавачи от София, Варна, Ботевград и Търговище прибавят по 2 500 лева в банковите си сметки.

Голяма наситеност на печалби от по 2 400 лева! На разкошните суми се радват жители на Ловеч, Велико Търново, Галата, Монтана и Кюстендил, а в София щастливците са двама.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет" и онлайн на eurobet.bg.