Любовницата на Благой Георгиев - Златка Райкова, сериозно промени визията си. Плеймейтката вече е брюнетка, като няма и помен от русата й грива. Промяната при Златка най-вероятно е свързана с появата на новата ѝ колекция, твърдят нейни приятели. Както е известно, Райкова се изявява и като дизайнер.

Новите ѝ модели някак остават на заден план покрай всички слухове и закачки заради връзката ѝ с бившия футболист Благой Георгиев.

Именно Благой обаче се включи с охота да подпомогне модните начинания на своята нова любов и навлезе в ново амплоа – на модел. Приятелки на Златка дори се шегуват, че тя е спестила доста пари за рекламно лице. 

Благой Георгиев и Райкова вече не крият любовта си. Преди време плеймейтката направи истински цирк за малко повече шум преди няколко месеца в риалити шоу и се сгоди за ММА боеца Георги Валентинов. Още на следващия ден обаче стана ясно, че този годеж е повече от фиктивен, а двамата се разделиха преди 4 месеца.

Златка и Благой движеха в една компания след завръщането на полузащитника от Русия в България, когато той заяви официално, че бракът му с красивата Есмер Омерова, от която има и дете, е вече в миналото.
По това време моделката все още беше във връзка с Георги. Валентинов и Благой дори демонстрираха мъжко приятелство и често тренираха заедно във фитнеса.