Треньорът на Лудогорец и бивш селекционер на младежкия национален отбор Антони Здравков заряза годеницата си и майка на най-малкото му дете. Причината е до болка позната - друга жена, научи „България днес". Сухия се е разделил със спортната журналистка Ралица Караджова, от която има момиченце. Малката е кръстена на него - Антонела. Краят на връзката им е настъпил още преди около година. Причината е, че Здравков се е хванал с друга жена. 

„Ако аз бях зарязала семейството си и най-вече детето си заради друг мъж - да разкажа за ситуацията. Така че питайте него за какво става въпрос. Аз не искам да влизам в подробности", коментира Караджова пред „България днес".
 
Треньорът също призна, че двамата с Ралица вече не са заедно. Но обясни, че причината не е в другата жена.
 
„Факт е, но не е така точно. Не сме се разделили заради друга жена, а по наши си причини. Имахме семейни проблеми, които едва ли касаят хората какви са. Не са изневери при всички положения. С тази жена, с която имам отношения, не живея. Не сме женени или на семейни начала. Аз си живея в моята къща, тя в нейната. Тя идва от време на време в Разград да гледа някой и друг мач и дотам са ни вижданията. Не може да живее тук", сподели Здравков.
 
Новата тръпка на Сухия е служителка на футболния съюз. Тя е дъщеря на бившия съдия и дългогодишен служител в централата Георги Камишев. Казва се Юлия и работи в отдел „Човешки ресурси" на БФС. Също като Здравков има един неуспешен брак зад гърба си. Има и две деца. Връзката им започнала покрай работата на специалиста като селекционер на младежите. Постепенно нещата стават сериозни. Сухия напуска внезапно Ралица, за която бе сгоден. Малката остава при Караджова, а треньорът на Лудогорец плаща издръжка. Рядко се вижда с детето си. 
 
„Факт е, че го виждам рядко, но не поради мое нежелание. Просто съм далече от София в момента. Те цяло лято бяха на едно място, а аз на друго. После обратното - аз съм пак на същото място, а те са в София. Когато имам възможност, винаги съм имал желание и да поддържам контакт, и да го виждам. Това е неоспорим факт. И двамата, като се видим, е видно, че се обичаме. И никога няма да си го изоставя, оставя или каквото и да било там. Няма шанс как да пътувам в момента, защото означава да не дойда на работа", добави Здравков.
Антонела подобно на родителите си е запалена по футбола. Дори вече направи първите си стъпки с топка в крака на откриването на игрище в „Надежда".
 
„Понякога животът си прави странни шеги. Служителка от БФС я раздели с баща й, служителка от БФС й предостави игрище да спортува!", обяви майка й по този повод. Ралица и футболният треньор се залюбиха през 2012 година. Това стана след развода на Здравков със съпругата му Надя, от която има две дъщери. Година по-късно се роди и малката Антонела. Двамата бяха щастливи заедно, като дори се сгодиха. Но преди около година внезапно Антони напуска Караджова заради Юлия. Двамата явно са решили и да не крият връзката си, защото Камишева подкрепяше любимия си на мача на Лудогорец с АЕК (Ларнака) от Лига Европа в четвъртък.