Виртуозът в числовите игри „Еврошанс“ създаде поредната сензация, след като се разбра, че супер печалба от 100 000 лева е зарадвала късметлия от Враца дни преди празниците.

Вече е ясно, че големият печеливш е 23-годишният Александър Петров, който живее и учи в София, но е играл в родната си Враца. Накратко – Алекс е момчето, което спечели 100 000 лева от „Еврошанс“, но всъщност е много повече. Той е бъдещ психолог и настоящ късметлия.

Младежът спечели шестцифрената сума, като отгатна 11 от 11 числа в любимата си числова игра. Щастливецът достига до страхотното попадение след залог от само 20 стотинки.

„Не мога да повярвам, че всичко това се случва на мен. Когато съм чел историите на хората, които печелят от „Еврошанс“, тайно съм се надявал да съм на тяхно място. А сега, когато това стана реалност, не знам какво да правя. Просто няма как да си подготвен за такова щастие.“, споделя с усмивка Александър.

Любимата числова игра празнува 12 успешни години на българския пазар. Тегленията на „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет" и онлайн на eurobet.bg.