Още по темата

 

Човекът, качил интимните кадри между Никол Шерцингер и бившия ѝ Люис Хамилтън, е „изключително подло същество“. Така го определи самата певица, която наруши мълчанието си. Дивата коментира пред „The Sun“, че за нея качването на нещо толкова лично в интернет пространството е било ужасяващо.

„Наистина не мога да разбера как някой би направил подобно нещо. Каква полза би имал от публикуването му?“, каза още тя, цитирана от tialoto.bg.

Видеото, заснето с телефон, се появи преди няколко дни. То е кратко, но достатъчно, за да покаже певицата в една по-различна светлина. В него тя се усмихва на камерата, показва бельото си, предимно задните си части, които ясно се виждат, защото тя носи прашки. От друг кадър пък се вижда как тя се гушка в автомобилния състезател, а той я опипва.

Най-вероятно клипът е откраднат при хакерска атака на един от телефоните на двамата през 2014 г., когато те излизаха заедно. Както Шерцингер, така и Хамилтън, не смятат да съдят човека, качил кадрите, пишат световните медии.