Рязък завой в професионалната кариера взе титулуваната за най-секси учителка Силвия Зубева. Красавицата, която преди месеци дари волейболиста Тодор Скримов с дъщеричка, оставя учителската кариера. Името на Зубева е премахнато от сайта на столичното 119-о училище, в което допреди 2 г. преподаваше на малчугани и взимаше акъла на родители, пише "България Днес".

Според запознати, след като изтекат двете години, в които Силвия е в майчинство, брюнетката няма да въдворява мир в класната стая. Причината е, че хубавицата се е отдала изцяло на семейството си и отглеждането на дъщеря си Ася. На 1 август 2018 г. Зубева роди момиченце на Скримов. 

"Щастието има много цветове и нюанси, подарихте ни не просто смисъл за утре, а бъдеще. Отсега за нас има утре, има слънце, дъжд и дъга, има любов и прекрасна умора", написа трогателно учителката часове след като стана майка.

Тя и Скримов са заедно от 2016 г., но дълго пазеха връзката си в тайна, докато не се врекоха във вярност през 2017 г. Месеци по-късно Зубева обяви бременността си и реши да излезе в дългосрочен отпуск, за да е далеч от любопитните погледи на преподаватели и учители, които я познават като "секси учителката".

През 2014 г. българската учителка предизвика фурор, след като нейна снимка обиколи родни и чужди сайтове, а хиляди я провъзгласиха за най-сексапилната учителка в България. Преподавателката призна, че е получавала хиляди неприлични предложения, а известността не й е повлияла добре.