Асоциацията на привържените на Левски София „Levski Family” организира благотворителен футболен турнир в София. Феновете на "сините" успяха да съберат от събитието 7140 (седем хиляди сто и четиридесет) лева и 101,50 (сто и едно евро и петдесет цента) евро в брой под формата на такса участие от 32 отбора в турнира, дарения и продадени артикули.

Турнирът бе под надслов „Заедно за Софи“, а събраната сума отиде за лечението на 3-годишната София, която страда от специфични разстройства в развитието на двигателната функция и се нуждае от скъпоструваща рехабилитация в клиника "Ribem" в Истанбул.

Привърженици на Левски от цялата страна се включиха в благотворителната инициатива, а агитката на Локомотив Пловдив също излъчи два отбора, които подкрепиха каузата и се включиха в турнира.

Левскари, които не успяха да се включат с футболен отбор в каузата, изразиха своята подкрепа чрез дарения по дистанционен път. Турнирът се проведе под егидата на БФС, като от футболната ни централа предоставиха безплатно квалифицирани футболни съдии за събитието.