Видеото как Кубрат Пулев целува страстно по устата американската журналистка Джени Суши взриви вчера интернет, но днес се разбра, че това действие на Кобрата може да му донесе сериозни проблеми. Както вече ви съобщихме, веднага след победата над Богдан Дину, Кобрата даде експлозивно интервю на Жени Суши от „Vegas Sports Daily“, след което я целуна страстно по устните.

"Моментът беше малко неудобен и странен", заяви Джени Суши пред news.com.au. Нейният шеф Майк Диксън обаче разкри, че тече разследване на ситуацията.

„На 23 март 2019 година след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев в момент, в който тя се опитваше да проведе интервю с него след срещата”, пише Майк Диксън в официално становище.

„Работим неспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса и да предприемем правилните стъпки и действия след това злополучно събитие. Искаме да бъде ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание”, пише още той.

„Това, което се случи на г-жа Суши бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. На второ място, Vegas Sports Daily се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място", продължава изявлението.

"Г-жа Суши е ценен член на нашия екип и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием”, написа още шефът на Vegas Sports Daily Майк Диксън.