Галерия

Любовният живот на звездата на "Манчестър Сити" Серхио Агуеро отново покори страниците на таблоидите. Изпуснатата дузпа срещу Тотнъм (0:1) в първи 1/4-финален мач От Шампионска лига не е попречила на аржентинец да си хване ново гадже. Това е моделката София Калцети.

Тя замени в сърцето и леглото на нападателя Зоя Кристофили, с която той изживя кратък романс. Новата на Агуеро е само на 22 години. Тя вече е в Англия при футболиста. Билетът за пътуването бил изпратен от него, разкриха в Аржентина. Едно от условията на играча към Калцети било връзката им да остане тайна, пише "България днес".

София произхожда от богато аржентинско семейство. Освен с кариерата си на модел, тя е заета и с учението. В момента следва публични комуникации. Може да се похвали и с роля във филм. Чаровната блондинка е N-тата жена, която Агуеро сменя след дългогодишната си връзка с певицата Карина Техеда.

От раздялата им насам звездата на "Сити" менка мадамите почти през месец. Само за последната половин година той бе засичан с мистериозна красавица, Зоя Кристофили, Тейлър Уорд и Лола Магнин. Серхио има и един неуспешен брак зад гърба си с дъщерята на Диего Армандо Марадона - Джанина.