Галерия

Атрактивната чешка спортна журналистка Бара Бурова бе определена за една от най-сексапилните и "надарени" в професията. Бурова се облича изключително предизвикателно и често хората, които интервюира не знаят къде да погледнат.

Точно такъв бе и случаят, в който тя разговаря с Павел Недвед - вицепрезидент на Ювентус. Тогава Недвед гледаше навсякъде другаде, но не и към огромното деколте на красивата си сънародничка. С разголените си тоалети тя напомня на скандалната журналистка Джени Суши, която вгорчи живота на Кубрат Пулев, пише Блиц.

Коя е всъщност тази ослепителна блондинка, която има десетки фенове в инстаграм и действа като допинг на спортистите? "Тя работи за нас и пътува по света", твърди шефът на телевизия O2 TV Sport Марек Киндерней. 

Самата Бурова е спортистка и колкото и да не ви се вярва, в миналото е играла футбол за Славия Прага. Красавицата с огромно деколте е родена през 1991 година. В момента следва педагогика и твърди, че би дала всичко за това да стане спортен журналист със свое предаване.

От снимките й в Инстаграм се вижда, че обича да пътува, а дълбоките деколтета са действително нейната запазена марка.