Бившият датски национал Томас Гравесен беше известен с твърдата си игра и безкомпромисни влизания срещу съперниците. На 33-години бившият халф, наричан Лудото куче, прекрати кариерата си. Сега, десет години по-късно, той може да се похвали с богатство, доближаващо се до 100 милиона паунда, натрупано от успешни инвестиции и умела игра на покер, пише "Блиц".

Заради страстта си към хазарта, който е сериозен източник на доходи, Гравесен живее в Лас Вегас с красивия чешки модел Камила Персе. Домът му е в изключително тузарски комплекс, в който негови съседи са актьорът Никълъс Кейдж и тенис легендите Андре Агаси и Щефи Граф. Те живеят в района Кениън Феъруейс, който през 2007 година е обявен от „Нешънъл Джиографик“ за най-доброто място за живеене в САЩ. Средната цена на имот там е около 5 милиона паунда.

По време на състезателната си кариера в Реал (Мадрид) Гравесен получаваше по 85 000 паунда на седмица. Това беше през 2005 година. Според датското издание „BT“ бившият футболист още тогава е направил инвестиции в няколко бизнеса, които са се оказали успешни и са му донесли десетки милиони.  Няма информация в какво точно е вложил парите си Лудото куче, но е ясно, че е отнесъл милионите си в Града на греха.

В столицата на хазарта той се отдал на голямата си страст – играта на покер. Там също е успешен и е спечелил около 80 милиона паунда, но остава извън вниманието на големите американски медии. Причината за това е, че Гравесен не е известен със спортните си постижения в САЩ, където европейският футбол не се радва на популярността, която имат традиционните американски спортове.

Една от причините Томас Гравесен да се премести в Америка е неговата половинка. Човекът, който по време на тренировка се сби и счупи зъб на Роналдо (б.ред. Феномена), е укротен от манекенката Камила Персе. Двамата се венчаха в Лас Вегас и често посещават заедно казината и нощните клубове. Чехкинята, която в момента е на 41 години, работи като брокер на имоти в популярна американска фирма.

В официалната си биография „Лудото куче Гравесен: Последният от бунтарите на модерния футбол“ бившият футболист признава, че кара Мерцедес SLR McLaren. Цената на такъв автомобил е 400 000 паунда. От него са произведени само 2157 бройки, като всяка една е направена според личните изисквания на собственика.