Галерия

Бившите съпрузи Валери Божинов и Николета Лозанова почиват заедно. Те отмарят в една от любимите им дестинации - Дубай. Заедно с тях са дъщеря им Никол и настоящата половинка на нападателя Биляна Дол.

Всъщност Николета е в емирството от седмица. Тя замина за там миналия понеделник с Никол. Двете бяха сами няколко дни. Валери и Биляна се присъединиха към тях с леко закъснение. Преди да отлетят за Дубай, те минаха през Белград.

Вижте секси снимки от почивката на Биляна Дол 

Веселата четворка е отседнала в един от тузарските комплекси Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach. Той е с пет звезди и се намира на брега на залива. Хотелът разполага с всякакви глезотии - частен плаж, 2 открити и един закрит плувен басейн, ексклузивен СПА център, модерен фитнес център, два тенис корта, алея за джогинг край плажа, няколко ресторанта. Една нощувка в най-обикновената стая струва 2600 лв. на вечер, пише "България днес".

Вижте секси снимки от почивката на Николета Лозанова 

Най-щастлива от голямата семейна ваканция е малката Никол. Тя отпразнува Деня на детето на 1 юни с двамата си родители. А те не пропуснаха да засвидетелстват любовта си към нея с постове в социалните
мрежи. Николета качи снимка на Валери и дъщеричката им в инстаграм.