Благой Георгиев, който ще стане татко на четвъртото си дете през септември, обяви, че спира с правенето на наследници. Попитан от “24 часа” дали двамата с годеницата му Златка планират още деца, той отговари шеговито: “Засега стига с децата, няма да ги докарам до 11, до футболен отбор”.

С бебето, с което Златка ще го дари, синовете на Георгиев ще станат трима - от връзката с Христина Витанова има Давид, а Елай е от брака му с Есмер Омерова. Ексфутболистът има и дъщеря от Витанова - Йоанна.

С Райкова вече обмислят имена на новото попълнение в семейството, но искат да запазят избора си в тайна. Двамата влюбени не планират сватба. “Няма да се женим сега, нека първо се роди бебето”, казва Георгиев. „Слава на Бога, Златка се чувства добре, засега всичко е наред с бременността ”, казва още той.

Миналата седмица Златка и Благой публикуваха в профилите си в "Инстаграм" стихотворение, в което се съобщаваше, че са новодомци в жилище край София, а под поетичния разказ за новостите в живота им имаше и снимка на двамата в затворен комплекс.

“Участвахме в реклама, не сме писали стихотворения, не сме се местили”, заяви Георгиев. Той и бременната му половинка са неразделни дори в работата си и често се снимат заедно за реклами. И за удоволствие от местата, които посещават. Наскоро бяха на почивка в Гърция, откъдето публикуваха и първите бременни снимки на Райкова.

“Ние постоянно сме някъде, не се задържаме в София”, казва Георгиев и обяснява, че нямат конкретни планове за лятото.