Една от най-големите баскетболни звезди в НБА Кармело Антъни се забърка в голям скандал. Бившият играч на Ню Йорк Никс бе заснет на яхта с модела Сара Смирни, докато в същото време трябваше да бъде със съпругата си. Снимките обиколиха медиите в САЩ, а близки на съпругата на Антъни твърдят, че тя е срината след случилото се.

Самият Кармело обаче излезе и отрече обясненията. Той обяви, че това е жената на негов приятел, който също е на яхтата. Двамата са били заедно с още няколко човека на бизнес среща.

"Не бих казал нищо, но този път лъжите и снимките повлияха на моето семейство. Тази дама е съпруга на мой приятел. На всичко отгоре бяхме около 7-8 човека на яхтата и имахме среща", споделя Антъни. По-късно се появи и самият съпруг на знойната красавица. Той се оказа звездата от американския футбол Кайл Куейро, пише "Блиц". 

"Това е съпругата ми. Кармело Антъни подходи много уважително към нас по време на срещата ни на яхтата и дори дари 10 милиона долара за моята благотворителна фондация. Искам името му да бъде изчистено", написа Куейро.

Някои медии обаче твърдят, че Антъни е дал 10 милиона на Куейро, за да не обявява, че всъщност е разведен със Смирни.