Най-лудата глава в тениса Ник Кириос заби уникална красавица. Шоуменът изкотка близначката на своята колежка Южени Бушар - Беатрис, пише "България днес". 

Най-мразеният играч в съблекалнята отпадна много рано на турнира в Монреал. Липсата на мачове отвори достатъчно време, за да опознае нощния живот в канадския град.

Новата двойка беше хваната из нощните заведения. Самата Беатрис се похвали в социалните мрежи. Тя пусна снимка, на която двамата са се гушнали.

Предишното гадже на Ник беше тенисистка. Той делеше постелята с Аля Томлянович. Тяхната връзка, която започна през 2015-а, беше на приливи и отливи и приключи през миналата година.

Именно в Монреал лудата глава Кириос напомни за своя горещ нрав. Той се скара на рефера на стола заради липса на бяла кърпа. Почти през целия първи сет тенисистът се разправяше със съдията, преди в крайна сметка да му донесат желания артикул за подсушаване.

Сезонът е отличен за австралиеца, който призна, че умишлено е целил с топката Рафа Надал на Уимбълдън. Наскоро той спечели турнира във Вашингтон.