Парти с 22 италиански сексбомби в стил “бунга-бунга” са си спретнали футболистите на английския шампион Манчестър Сити след победата с 6:1 над Астън Вила на 12 януари, съобщават медиите на Острова.

Източник на “Сън” обявил, че това било закъснял коледен подарък за отбора. Твърди се, че мениджърът Пеп Гуардиола е дал съгласието си играчите да сплотят колектива с въпросното парти в неделя вечерта. 

Не е ясно обаче дали той е знаел, че за него от Италия ще долетят 22 италиански инстаграм звезди.

За гостенките от Ботуша били резервирани стаи в суперлуксозния The Mere Golf Resort & Spa в Чешир, който е отдалечен само на няколко километра от мястото, където живеят повечето футболисти на Манчестър Сити.

Доставката била осигурена от специалист в тази област, пише вестник "24 часа". От хотела италианските модели се качили в автобус, който ги откарал на тайното място, където се провело партито на “гражданите”. 

Още при пристигането повечето от тунингованите красавици си направили снимки, става ясно от публикациите в профилите им в инстаграм.

Италианският клюкарски сайт Dagospiа пише, че момичетата са летели до Англия, за да “забавляват” футболистите. Това съобщава и интернет страницата на Corriere Dello Sport. Говорител на Манчестър Сити отрече играчите да са празнували с дами.

“Бунга-бунга” доби популярност през 2010 г., когато бяха направени разкритията за секспартита на тогавашния италиански премиер Силвио Берлускони.