Галерия

След като се раздели с Белен Родригес, Андреа Яноне „отбеляза” отново. От няколко месеца състезателят в Moto GP се радва на ласките на великолепният модел Джулия де Лелис. Двамата не пропускат да демонстрират чувствата си в социалните мрежи, а красавицата често провокира интереса на последователите си и с изключително разголени снимки.

Джулия често предизвиква мъжките фантазии и с чисто голи фотоси, но по всичко личи, че Андреа няма нищо против това. На една от последните си публикации, която събра над 417 хил. лайка в профила й в Инстаграм тя позира топлес в спа курорт във Франция.

Двамата се запознали именно онлайн, когато Яноне не се сдържал и писал на Джулия, която освен модел е и сериозен инфлуънсър в социалните мрежи.

Медиите на Апенините разкриха, че Джулия и Андреа са се свалили именно там. Яноне й пратил съобщение в социалната мрежа. Тя отговорила и така започнали да си пишат. Той я поканил на Гран при на Италия, където тя отишла при брат си. След това двамата били забелязани да се забавляват заедно. Видимо показали, че са повече от приятели.

Де Лелис замени в леглото на мотоциклетиста друга моделка - Андреа Сасу. Румънката, която стана световноизвестна покрай връзката си с дизайнера Филип Плейн, се задържа около Яноне около два месеца. Преди това той имаше кратка свалка с колежката й Кармен Родригес. Латиномадамата поразително прилича на последната сериозна приятелка на Яноне - Белен Родригес.

Джулия от своя страна имаше връзка с музикалния продуцент Андреа Даманте. Двамата дори бяха сгодени, но се разделиха преди няколко месеца.