Галерия

С 30 милиона паунда може да олекне английският футболен национал Кайл Уокър. За такава сума претендира бившата му половинка Ани Килнър, гръмна таблоидът „Сън”, цитиран от "България днес".

Тя проведе тайна среща с адвокати, с които да се консултира какви са шансовете й да спечели подобно дело.

27-годишната Килнър роди цели три деца от Уокър преди той да си хване за любовница модела Лаурин Гудман. Нещо повече – звездата на „Манчестър Сити” дори очаква дете от новата си следващия месец.

Килнър е категорична, че няма да остави нещата така и ще отмъкне сериозна сума от богатството на мъжа, който я излъга. Източникът на „Сън” казва: „Светът на Ани е обърнат с главата надолу. Но тя е решена да започне наново. Не е алчна. Просто иска това, което е справедливо за нея и семейството й."

Вижте галерия на хубавата Ани

Уокър и Килнър никога не са се женили, а според юристи това може да означава, че Ани има право само на издръжка за децата. „Хората приемат, че ако сте живели с партньора си в продължение на няколко години, държавата ще се отнася с вас, сякаш сте женен. Това е невярно”, цитира се юрист.

„Бях съсипана и напълно опустошена. Когато разбрах, че Кайл ми е изневерил и дори чака дете от друга, светът ми се разпадна на парчета", споделя самата Ани неотдавна.