Най-сексапилната голфърка Пейдж Спиранак показа как тренира по време на домашната си изолация заради пандемията от коронавирус. Блондинката се занимава с миниголф, където показа нестандартен удар.

Спиранак постави дръжката на стика между гърдите си и така направи успешен удар по топката, с който я прати право в целта.

Вижте ТУК секси снимки на Пейдж

Пейдж Спиранак е от Монюмънт, Колорадо. Тя има над 385 000 последователи в Instagram, където може да я видите под името Paige.Renee. В първия ден, в който се регистрира в Twitter, блондинката събра 1100 последователи. Нещо, на което могат да завидят доста по-именити спортистки.

Състезателката стана голяма звезда с видео, което нейният колежански отбор пусна в YоuTube. То е гледано от над 1,5 милиона души и показва големите й гърди и стегнато дупе, което вече се превърна в мечта на половината човечество. 

В гимназията Пейдж е била гимнастичка и е тренирала по 38 часа на седмица, но впоследствие решава да се концентрира изцяло върху голфа.

Именно благодарение на прекараните часове в спортната зала по гимнастика Спиранак е успяла да извае божествено красиво тяло, което й помогна в голяма степен да постигне световна слава.