Вратарят на италианския хегемон Ювентус Джанлуиджи Буфон е футболистът, който е най-дълго време в един и същи клуб, що се касае за отборите от първенствата на Топ 5 на Европа. Легендата на италианския футбол носи фланелката на Юве вече 17 сезона и по този показател нито един играч не може да се похвали с по-голяма вярност.

На 3-ата позиция е плеймейкърът на Барселона Андрес Иниеста, който е в клуба вече 16 сезона. Също с 16 сезона и поделена 3-а позиция е вратарят на Борусия (Дортмунд) Роман Вайденфелер. И докато в Барселона, Борусия (Дортмунд) и Ювентус е лесно да отбиваш изкушенията на другите богати отбори, то истински стожер се оказва капитанът на Киево (Верона) Серджо Пелисиер, който е в тима от 16 години и половина и е точно на 2-о място, малко след Буфон и 6 месеца преди Иниеста да отиде в Барса.

Общо 110 футболисти са попаднали в изследването, като долната граница е 8 сезона. След топ 4 има трима играчи с по 15,5 сезона в клубовете си: това са Леон Бритън (Суонси Сити), Лоран Пьоние (Монпелие) и Даниеле де Роси (Рома).

По-надолу са други легендарни играчи като Лионел Меси с 14 сезона в Барселона, Джорджо Киелини (13 сезона в Ювентус), Серхио Рамос (13 сезона в Реал Мадрид), Майкъл Карик (12 сезона в Манчестър Юнайтед), Марсело (11,5 сезона в Реал Мадрид), Франк Рибери (11 сезона в Байерн Мюнхен), Марек Хамшик (11 сезона в Наполи), Фернандо Торес (10 сезона в Атлетико Мадрид), Кристиано Роналдо (9 сезона в Реал Мадрид).

Има отбори, в които текучеството е толкова голямо, че най-дълго останалите футболисти са с по 4 години. Това са Милан Бадел (Фиорентина), Мартела (Кротоне), Гуаита (Хетафе), Менди, Плеа и Базил от Ница.