Майката на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо - Мария Долорес дос Сантос Авейро сподели, че синът й не е имал възможност да се върне в Манчестър Юнайтед през това лято.

Припомняме, че в началото на тази седмица "бианконерите" представиха португалецът като ново попълнение, след като платиха 112 милиона евро на Реал Мадрид.

Бившият клуб на Роналдо Манчестър Юнайтед не са направили ни най-малък опит да си върнат играча. Според думите на майката на Кристиано, "червените дяволи" наистина не са предложили на португалеца да продължи кариерата си на "Олд Трафорд".

"Лъжа е, че аз съм искала връщане на Кристиано в Манчестър Юнайтед. За него бе невъзможно да се върне там, това нямаше как да се случи. Доволна съм от неговия избор. Моят син ще направи Ювентус по-силен. Това е ново приключение и нов живот.

Той бе щастлив в Реал Мадрид, но има нужда от ново предизвикателство. Започва нов етап в живота на Кристиано. Мисля, че той е щастлив, а семейството му го подкрепя.

Дали ще живея в Италия? Не, синът ми има свои деца, има приятелка. Аз ще си живея на моята земя и понякога ще им ходя на гости", каза майката на Роналдо Мария.