Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана много доволен от класическия успех с 3:0 над Йънг Бойс, но уточни на пресконференцията след мача, че отборът все още не е показал оптималното си ниво и е могъл да вкара още голове на противника.

С хеттрик при успеха се отчете Пауло Дибала. С този успех торинци до момента са спечелили всичките си 9 мача във всички турнири през сезона. 

"Мисля, че това все още не е оптималното ни ниво, макар че имаме доста последователни победи на сметката си. Няма как да не бъда доволен. Постигнахме класическа победа в Шампионската лига. Създадохме наистина много положения и си мисля, че трябваше да вкараме още голове на противника", обяви той след мача.

"Радостен съм за Дибала и за това, че именно той вкара три гола. Той подобрява играта си с всеки изминал ден и за него е важно да бележи, за да може да трупа самочувствие. Всички обаче играха добре тази вечер, не само Пауло".

"Противникът ни е отбор, който залага на физиката. Опитаха се да ни блокират по всякакъв възможен начин, но за наша радост това не се получи", каза още той.