Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана много доволен от успеха над Манчестър Юнайтед насред "Олд Трафорд" с 1:0, като с този успех неговия тим направи сериозна заявка за финиш на първото място в своята група от Шампионската лига.

"Мисля, че отборът ни се представи добре и в крайна сметка заслужено спечелихме този мач. Вкарахме в правилния момент и не допуснахме да бъдем след това статични, както се случи по време на мача с Дженоа заради което тогава изпуснахме победата", обяви специалистът на пресконференцията след мача.

"Спечелихме много топки във въздуха и се раздадохме максимално на терена. Контролирахме изцяло темпото през първото полувреме и при повече късмет можехме да вкараме още попадения във вратата на домакините".

"Показахме, че можем да играем добре и без Манджукич, който беше контузен. Все още обаче виждам много грешки в последната фаза на атаката, които трябва постепенно да коригираме. Дали можем да спечелим Шампионската лига? Вижте, ние се стремим да прогресираме постоянно и си мисля, че това нещо ни се получава добре. Не гледаме толкова напред, но се стремим да печелим всеки мач от турнира и накрая ще видим".