Голямата звезда на италианския хегемон Ювентус Кристиано Роналдо заяви, че седмицата  за "бианконерите" е била страхотна.

С два гола петкратният носител на Златната топка вчера донесе обрата с 2:1 над Емполи, а преди това торинци надделяха над Манчестър Юнайтед (1:0) в Шампионска лига с попадение на Пауло Дибала.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FJuventus%2Fposts%2F2509212345772646&width=500" width="500" height="620" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

"Това беше чудесна седмица за нас. Бяхме уморени след гостуването в Манчестър и знаехме, че ни очаква тежък мач срещу Емполи. Справихме се добре след като бяхме догонващи в резултата. Създадохме много повече положения след почивката и заслужено триумфирахме", заяви Роналдо, цитиран от Juventusbulgaria.

"След победата и след отличното ни представяне на "Олд Трафорд" показахме, че сме в много добра форма.  Това беше една прекрасна седмица за нас. Все още нямах възможността да видя повторение на моя гол. Всичко се случи се много бързо", добави Роналдо.