Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо не показа симпатии към бившия си отбор Манчестър Юнайтед и заяви, че снощната победа на "червените дяволи" изобщо не е била заслужена.

Именно ибериецът изведе "старата госпожа" напред в резултата, но островитяните стигнаха до драматичен късен обрат.

"Шампионската лига е специална надпревара, където можеш да печелиш, но не можеш да се отпускаш, защото всичко може да се случи", коментира Роналдо след двубоя.

"Ние доминирахме в продължение на 90 минути и имахме толкова много положения. Можехме да ликвидираме интригата на три или четири пъти, но се отпуснахме и бяхме наказани за това."

"Трябваше да спечелим с три или четири гола. Щастлив съм от моя гол, но съм разочарован от резултата. Те създадоха положения само от статични ситуации. Английските отбори разчитат точно на това. Все още сме на върха в групата и ще се поучим от нашите грешки."

"Манчестър Юнайтед не направи нищо, за да е заслужен победител. Дори не можем да говорим за късмет, защото дори и късмета трябва да го търсиш. В случая ние им подарихме победата. Сега трябва да вдигнем глава, защото играхме наистина добре и още сме на върха в групата", добави Кристиано.