Трансферните цели на италианския хегемон Ювентус за следващото лято бяха разкрити от Tuttosport.

Сред тях има доста интересни имена, но със сигурност няма как да бъдат привлечени всички. Спортният директор на "бианконерите" Фабио Паратичи е натоварен с тежката задача да намери заместник на остаряващия Андреа Бардзали. Не е изключено и Меди Бенатия да напусне "старата госпожа", защото изгуби титулярното си място след завръщането на Леонардо Бонучи.

На първо място в списъка е Матиас де Лайт от Аякс. 18-годишният бранител е смятан за един от най-големите таланти в Европа и името му е свързвано още с Барселона, Байерн Мюнхен, Манчестър Сити, ПСЖ и др. Смята се обаче, че Юве има предимство пред всички, защото агент му е Мино Райола, който е в отлични отношения с Паратичи. Даже имаше информации, че през лятото Де Лайт е бил на тайно посещение в Торино, за да види града и структурите на клуба отблизо. Договорът му с Аякс изтича през 2021 г., цената му е около 50 млн. евро. Други варианти са футболисти, които познават отлично Серия "А".

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvecchiasignora.forum%2Fposts%2F1944334292312871&width=500" width="500" height="348" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Сред тях са Джанлука Манчини от Аталанта и Никола Миленкович от Фиорентина. 21-годишният сърбин е поредното откритие на Панталео Корвино от Балканите. Висок 195 см, способен да комбинира, физическа сила и гъвкавост са сред основните му оръжия. Манчестър Юнайтед също следи изявите на Миленкович. Сред крайните защитници впечатление в списъка правят имената на Марсело (Реал Мадрид) и Жорди Алба (Барселона), които от месеци са свързвани с Юве.

На "Алианц Стейдиъм" са се насочили и към няколко полузащитници. Един от тях е Пол Погба от Манчестър Юнайтед. Френският национал от доста време е спряган за завръщане, макар че отрича тези информации. В списъка са още Хамес Родригес, който играе в Байерн Мюнхен под наем от Реал Мадрид, Аарън Рамзи, чийто договор с Арсенал изтича, и младите Никола Барела (Каляри), Сандро Тонали (Бреша), Френки де Йонг (Аякс) и Танги Ндомбеле (Олимпик Лион).

В списъка с нападатели отново фигурира името на Антони Марсиал от Манчестър Юнайтед. На Ботуша се предполага, че той е бил голямата цел на Юве през лятото преди да се отвори възможността за привличането на Кристиано Роналдо. Там са още сензацията на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, съотборникът му на "Сигнал Идуна Парк" Кристиан Пулишич и Федерико Киеза от Фиорентина.

Трансферният списък на Юве:

Вратари:
Де Хеа (Манчестър Юнайтед)
Аудеро (Сампдория) *

Защитници:
Марсело (Реал Мадрид)
Алба (Барселона)
Грималдо (Бенфика)
Роджерио (Сасуоло) *
Миленкович (Фиорентина)
Де Лайт (Аякс)
Балерди (Бока Хуниорс)
Митрович (Брюж)
Маняни (Сасуоло)
Манчини (Аталанта)
Андерсен (Сампдория)

Халфове:
Погба (Манчестър Юнайтед)
Рабио (ПСЖ)
Рамзи (Арсенал)
Барела (Каляри)
Хамес Родригес (Байерн Мюнхен)
Тонали (Бреша)
Ндомбеле (Олимпик Лион)
Де Йонг (Аякс)

Нападатели:
Киеза (Фиорентина)
Марсиал (Манчестър Юнайтед)
Пулишич (Борусия Дортмунд)
Санчо (Борусия Дортмунд)

* - дадени под наем от Юве