Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо отказа поканата да гледа финала на Копа Либертадорес между Ривър Плейт и Бока Хуниорс на живо, съобщава AS.

Аржентинските грандове ще се изправят един срещу друг на неутрален терен – "Сантяго Бернабеу" в Мадрид, заради ексцесиите преди провеждането на реванша в Буенос Айрес.

Звездата на италианския хегемон Ювентус обаче няма да отиде на стадиона, където игра 9 години. Причината за това е, че още не се чувства готов на подобна стъпка след напускането на Реал Мадрид. Роналдо е в обтегнати отношения с президента на "кралете" Флорентино Перес, което доведе до трансфера му на Ботуша през лятото. Лео Меси също има покана да присъства на мача, но не е потвърдил.

Ривър и Бока трябваше да играят един срещу друг на 24 ноември, но феновете на "милионерите" нападнаха автобуса на Карлос Тевес и компания, което доведе до отлагането на срещата. Така реваншът беше преместен за тази неделя в Испания. Първият мач завърши 2:2 на "Ла Бомбонера", но головете на чужд терен не се броят.