IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Черно море Posoka Boec

ПРОГНОЗА: Ювентус - Интер

Изберете състава на любимия си тим и познайте резултата

23:15 | 2 фев 2014 г.
автор: Петьо Петев
ПРОГНОЗА: Ювентус - Интер

Ювентус - Интер, мач от 22-и кръг на Серия А. Стадион "Ювентус", Торино, 21:45 часа българско време. Съдия: Джанлука Роки

Серията от 12 поредни победи на Ювентус спря с равенство срещу Лацио. Това позволи на Рома да скъси преднината на бианконерите на върха в класирането на 6 точки. Преди да започне дербито на Италия с Интер тази вечер, Вълците може да са вече на 3 пункта от Юве. Интер направи най-лошия си старт на годината в историята и още няма успех през 2014 г.
 
ЮВЕНТУС


Групата за мача
Вратари:
 Сторари, Рубиньо, Вануки
Защитници: Касарес, Киелини, Огбона, Бонучи, Бардзали, Падоин, Пелузо
Халфове: Лихтщайнер, Видал, Пепе, Погба, Пирло, Маркизио, Асамоа, Исла
Нападатели: Тевес, Йоренте, Джовинко, Вучинич

Контузени: Куалиарела

Наказани: Буфон

Вероятен състав (3-5-2): Сторари - Бардзали, Бонучи, Киелини - Лихтщайнер, Пирло, Погба, Видал, Асамоа - Тевес, Йоренте

 

ИНТЕР

Групата за мача
Вратари:
 Ханданович, Карисо, Кастелаци
Защитници: Джонатан, Санети, Жуан, Андреоли, Кампаняро, Ранокия, Самуел, Д'Амброзио, Роландо, Нагатомо
Халфове: Ковачич, Алварес, Мудингай, Кузманович, Тайдер
Нападатели: Паласио, Икарди, Бота, Милито

Контузени: Камбиасо, Марига, Гуарин

Наказани: няма

Вероятен състав (3-5-1-1): Ханданович - Кампаняро, Роландо, Жуан - Джонатан, Ковачич, Кузманович, Тайдер, Нагатомо - Алварес - Паласио


Прогноза на Gol.bg:

Треньорът на Ювентус Антонио Конте не може да използва наказания вратар Джанлуиджи Буфон,, който бе изгонен срещу Лацио. На неговото място ще започне Марко Сторари. Извън игра заради грип е Фабио Куалиарела.

Добрите новини са, че Джорджо Киелини се завръща в отбрана, след наказание, а Андреа Пирло ще е титуляр. Новото попълнение Пабло Освалдо направи тренировка с тима, но ще бъде на трибуните за дербито.

В Интер отсъстват Камбиасо и Гуарин. Треньорът Мадзари няма много опции в средата на терена. Алварес ще помага на Паласио в атаката.

Това е 222-ото дерби на Италия. Ако Ювентус спечели ще вземе победа №100 над Интер, който има 68 успеха срещу бианконерите. Ювентус е големият фаворит. В историята на Серия А, откакто са въведени трите точки никога това дерби не се е играло при толкова голяма разлика в класирането. 23 точки разделят лидера от нерадзурите.

Резултат: Ювентус - Интер 3:1

Напиши коментар
Още от Прогнози

Коментари

Напиши коментар
  • Анонимен
    18:02 | 2 фев 2014 г.
    5
    0
    3 Искам задължителна победа! Най-вече отговорна, мотивирана игра на нашите играчи, а не да излезат без желанке на терена. Искам надъхана игра както през първият сезон на Конте когато изринвахме терените..
  • postal
    16:41 | 2 фев 2014 г.
    7
    0
    2 И по-слаби сме били и пак сме били. Както и те - нас. Дербито не се предвижда.
  • Kevin_Thorn
    16:17 | 2 фев 2014 г.
    10
    2
    1 Със този състав имаме около 2% шанс за победа и 5% за равен мисля ,че сме обречени във предвид формата и класата на наличните играчи ,а и мотивацията на Ювентус е доста по-сериозна + факта ,че ще се играе на техен терен освен това атмосферните условия в Италия със сигурност няма да помогнат на слабата отбрана на Интер и лошо взаимнодействащите халфове естествено в дербитата всичко е възможно ,но си мисля ,че няма да окажем особенна съпротива на Юве

Напиши коментар

Още от Gol.bg