Голямата звезда на италианския хегемон Ювентус – Кристиано Роналдо, даде любопитно интервю за Tuttosport.

В него петкратния носител на Златната топка разкри, че често се обзалага с част от съотборниците си, но не смее да го прави с треньора Макс Алегри за "определени събития", без да подчертае какви.

"Хващам басове със Сами Кедира, Пауло Дибала и Марио Манджукич. В 99% от случаите печеля. Облогът е бутилка вино или дребна сума пари. Вече събрах колекция от няколко вина и към 300 евро", разкри Роналдо част от шегите в съблекалнята на "старата госпожа".

В събота за Юве предстои градско дерби с Торино и по този повод един от служителите на "бианконерите" го е помолил за задължителна победа. "Каза ми, че в противен случай баба му... Научих, че тифозите ни е отказват да губят от Интер и Торино. Аз не обичам да падам от никого", добави звездата.

Той каза още, че е спокоен преди Дерби дела Моле и го определи като "велик мач". "Спокоен съм, защото знам потенциала на отбора. Тепърва предстоят много важни мачове", завърши Кристиано.

От началото на сезона в Серия "А" Роналдо има 10 гола и 5 асистенции, а Юве е убедителен лидер с 14 победи и 1 равенство (1:1 с Дженоа) след 15 кръга.