Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри бе доста разочарован след резултата при загубата с 0:2, при визитата на Атлетико (Мадрид). Това стана в първия 1/8-финал от Шампионската лига между двата тима снощи на "Уанда Метрополитано".

По този начин "бианконерите" ще имат изключително тежка задача на реванша в Торино да заличат изоставането от две попадения. 

"Ще се опитаме да заличим този пасив на реванша, но осъзнавам, че ще ни бъде адски трудно. Второто полувреме бе просто ужасно за нас и нещата се развиха по най-лошия възможен сценарий", заяви разочарованият наставник на торинци по време на пресконференцията след мача.

"Просто се подведохме по тяхната игра, а Атлетико е изключително хитър отбор. Те могат да решат един мач и без положение. Противникът действаше много по-агресивно след почивката и определено ни изненада с представянето си".

"Няма смисъл да плачем за разлятото мляко, ще направим и невъзможното да обърнем противника. Знам какви грешки направихме в този мач. Просто самият ни подход през второто полувреме бе грешен. Подведохме се по играта на противника и това ни изигра много лоша шега".

"Трябва обаче да вярваме, че всичко е възможно във втория мач и аз вярвам в моите момчета. За наше щастие не допуснахме трети гол, тъй като тогава нещата щяха да станат много по-сложи, но това е резултат, който може да се навакса".