Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо е обсъдил с ръководството на Ювентус плановете за трансфери през лятото.

Според Corriere dello Sport, португалският национал е заявил пред ръководството на италианския хегемон, че иска шест нови попълнения.

Две от целите са от Реал Мадрид, където Роналдо игра девет сезона. Това са централният защитник Рафаел Варан и Иско. И двамата са с несигурно бъдеще на "Сантяго Бернабеу", като французинът сам е изявил желание, че иска да напусне.

В списъка фигурира името на звездата на Бенфика Жоао Феликс. 19-годишният нападател е определян за наследник на Кристиано в Португалия заради фурора, който прави.

Останалите три имена са на Костас Манолас от Рома, Федерико Киеза от Фиорентина, и Танги Н’Домбеле от Олимпик Лион. Със сигурност Юве ще направи опит да привлече поне трима от изброените футболисти и няма как да вземе всички.

Очаква се през лятото "бианконерите" да се разделят с Пауло Дибала. Интерес има и към Миралем Пянич, но той ще бъде продаден само при много изгодна оферта.