Голмайсторът на италианския хегемон Ювентус – Пауло Дибала, ще бъде продаден през зимния трансферен прозорец заради скандал с треньора Макс Алегри, твърди Calciomercato.

Според изданието, аржентинската перла на "старата госпожа" се намира в депресия след изказването на тактика, че е в слаба форма и трябва да подобри фитнеса си. Техничарят изненадващо остана резерва при равенството 0:0 срещу Интер, като се появи на терена в последния четвърт час игра, но не се запомни със смислено отиграване.

Генералният директор на шампионите Джузепе Марота обаче защити Дибала и заяви, че той е още млад и е в процес на зреене. "Той е само един момък", добави трансферното гуру на Юве. Дибала е водещият реализатор на "бианконерите" в Серия "А" с 12 гола, но в последните 10 срещи в калчото се е разписвал само два пъти – срещу СПАЛ и Сампдория.

На Ботуша не спират да спекулират, че и Алекс Сандро иска да напусне в посока Челси. От началото на сезона и той се намира в слаба форма и също остана на пейката срещу Интер. Припомняме, че през лятото Юве продаде Леонардо Бонучи на Милан за 42 милиона евро именно след кавга с Алегри.