Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи е пътувал за Лондон, където е провел разговори в офисите на Ман Юнайтед за потенциалния трансфер на Пол Погба, твърди „Скай Италия“. 

Преговорите все още са в много ранен етап, но италианският шампион очевидно има желанието да си върне полузащитника, като в сделката се обсъжда  и евентуалното включване на десния защитник Жоао Кансело. 

Погба, който е спряган и за Реал Мадрид, така и не успя да поведе Червените дяволи към възраждане след завръщането си в отбора именно от Юве през 2016-а и 3 сезона по-късно бъдещето му изглежда доста неясно. 

Агентът на полузащитника Мино Райола получи възможност да преговаря с италиански клубове, след като местната федерация отмени наказанието му, което също би подпомогнало евентуалното постигане на споразумение.  

Паратичи обаче е в Лондон и за да говори и с Челси относно Маурицио Сари, като според последните информации двата клуба най-после са се споразумели за треньора. Сините ще получат най-вероятно над 5 милиона паунда неустойка, а специалистът ще подпише договор за 3 години със Старата Госпожа.