Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Маурицио Сари, има сериозни кадрови проблеми преди гостуването на Атлетико Мадрид на старта на груповата фаза на Шампионска лига.

Миралем Пянич и Дъглас Коста получиха контузии срещу Фиорентина (0:0). Бразилският национал ще отсъства от терените около месец, докато босненецът на 99% е аут за "Уанда Метрополитано". Днес той ще мине медицински изследвания, които ще дадат окончателен отговор на въпроса колко време ще се възстановява.

С травма от сблъсъка на "Артемио Франки" е и Гонсало Игуаин. Той е получил удар в бедрото по време на мача и също ще бъде прегледан. Ако не успее да се оправи, шанс за изява най-накрая ще получи Пауло Дибала, който е твърда резерва от началото на сезона.

С контузии в Юве са още капитанът Джорджо Киелини и Матия Де Шилио. Данило също получи мускулен проблем срещу "виола", но се очаква да е готов за сряда, пише Tuttosport.

Междувременно Федерико Бернардески ще заеме мястото на Коста в титулярния състав. Пянич ще бъде заместван от Родриго Бентанкур, докато Адриен Рабио показва добра форма и може да смени Блес Матюиди или Сами Кедира.