Сестрата на Кристиано Роналдо – Катя Айверо, изсипа гневна тирада срещу защитника на Ливърпул Върджил ван Дайк. Причината за това е изказването на холандеца, че португалецът въобще не е бил кандидат за Златната топка.

Бранителят, който остана единствено зад Лео Меси в класацията, после заяви, че се е шегувал, но това не смекчи почитателите на аса на италианския хегемон Ювентус.

"Скъпи Върджил, накъдето отивате, Кристиано Роналдо е ходил хиляда пъти. Скъпи мой Върджил, Кристиано Роналдо е трикратен шампион на страната, в която играете от години, а все още не сте вдигали титлата. Кристиано Роналдо беше дори най-добрият играч и голмайстор в страната, в която играете, Върджил. Между другото, тогава той беше по-млад от вас".

"След това, скъпи Върджил, Кристиано Роналдо отиде на други места и се превърна в най-великият футболист в историята. Реал Мадрид говори ли ви нещо, Върджил? Може би. Защото този отбор с Кристиано в редиците си ви победи на финал в Шампионската лига".

"Ще ви припомня, че той има пет триумфа в турнира, Върджил. А същият Роналдо и съотборниците му от националния отбор победиха вашите "оранжеви" на финал. Тежко ли беше, Върджил? Много съжаляваме".

"Скъпи Върджил, за един сезон Кристиано взе повече трофеи, отколкото вие за цялата си кариера. Впечатляващо, нали? Когато имате в ръцете си трофеи, които наистина са важни, тогава можете да седнете на една маса с Кристиано. За мен той остава най-добрият", написа Катя.