Фабио Паратичи изключи вероятността Ювентус да се раздели с Емре Джан и Адриен Рабио през януари. Директорът на “Старата госпожа” добави, че привлеченият за 35 млн. евро плюс бонуси халф Деян Кулушевски е голям удар. 

“Искахме да вземем Кулушевски веднага, но вече имаше договорка с Парма. Все пак се радваме, че ще играе редовно в Парма. Той е важен за бъдещето на Ювентус играч и съм много доволен от привличането му. 

Мога да изключа вероятността Емре Джан да напусне. Той със сигурност остава при нас. Той е един от най-исканите ни играчи, но може да бъде много важен за нашия проект. Рабио пък дойде при нас, след като не бе играл 8 месеца. Съвсем нормално бе да не бъде на добро функционално ниво, а и се нуждаеше от време за адаптация. Той си плати цената за това, но се представи на ниво, когато получаваше шанс. 

Уверени сме, че ще той бъде важен играч за Ювентус. Не се съмняваме в това. Имаме много добър отбор, но и се борим на различни турнири, така че трябва да бъдем на ниво”, каза още Паратичи.