Титлата на Григор Димитров от финалния турнир от сериите ATP в Лондон е извън сферата на реалността. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод историческия триумф на българина снощи.

"Страхотен успех за нашата страна. Постижението му няма алтернатива. Никой не си е представял, че наш сънародник някога ще спечели този турнир. Григор е чудесно и почтено момче, което постигна всичко с много труд. А доскоро имаше хора, които го плюят, наричаха го лигльо и т.н. Миналата зима казах, че трябва да стане спортист на годината и ми се смяха. Но замислете се – какво имаме ние в спорта, за да сме с големи претенции? Успехът на Гришо е уникален, извън сферата на реалността, на мечтите. Направи възможно най-добрия подарък на България за коледните празници", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той добави, че много деца ще направят всичко по силите си да тръгнат по пътя на хасковлията, защото с успехите си той ги мотивира и им дава надежда. "Вече има и бази за тенис. Развиваме се в тази насока. Това е страхотно и утре може да излезе нова звезда от България", завърши Илиев.