ЦСКА е на път да възвърне старата си еврослава. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев по повод отличното представяне до момента на "червените" в Лига Европа.

Отборът на Нестор Ел Маестро отстрани ФК Рига след дузпи, като Майкъла подчерта, че това не е бил слаб съперник, каквото беше всеобщото мнение. Последва отлична игра и победа с 3:0 над Адмира Вакер, а реваншът в Австрия е този четвъртък.

"Дано отново видим хубава и резултатна игра. Личи си страхотната работа на новия треньор. Отборът играе тактически отлично, което е заслуга на Ел Маестро. Това се дължи на опита му от Германия. Сега отстраняваме Адмира и идва ред на ФК Копенхаген. ЦСКА връща стара си слава в Европа", добави Майкъла, който не пропусна да похвали и трансферната политика на "армейците".

"Имахме опасения след раздялата с Фернандо Каранга, но те не се оправдаха. Поздравления за работата на Стойчо Стоилов", каза още бившият защитник. Той заяви още, че Левски вече не е критерий за ЦСКА и трябва да се гонят успехи зад граница.

"На "Герена" по-добре да оставят Георги Тодоров за треньор. Защо отново взимат чужденец със съмнителна или стара репутация? Очаквам днес Левски да победи Черно море, защото ще бъде воден от българин", каза още Илиев.

Той прогнозира, че Лудогорец ще елиминира унгарския Мол Види. Първата среща в Разград завърши без голове, но Майкъла смята, че в реванша от втория квалификационен кръг на Шампионска лига разградчани няма да сбъркат. "Дано и Славия има късмет срещу Хайдук. В Хърватия изпусна две чисти положения и дано са си взели поука", завърши Майкъла.

Припомняме, че "белите" имат пасив от 0:1 след сблъсъка в Сплит, а ответната среща е в четвъртък от 19.00 часа в София. От 20.00 часа пък ЦСКА гостува на Адмира, а мачът на Лудогорец е в сряда от 21.00 часа.