ЦСКА ще излъже с 1:0 Копенхаген в първи мач от 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа. Това прогнозира анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

 

Той за сетен път похвали новия треньор на "червените" Нестор Ел Маестро и заяви, че под негово ръководство отборът играе тактически грамотно.

"Точно това ме успокоява за мача довечера. На "Българска армия" знаят, че европейските срещи са най-важни и феновете са гладни за успехи. Със сигурност отново ще окажат страхотна подкрепа. Очаквам равностойна игра и турнирна победа с 1:0 за ЦСКА", добави Майлъла за сблъсъка, който започва в 20.25 часа на националния стадион "Васил Левски".

Относно наказанията на Николай Бодуров и Кристиян Малинов, както и контузиите на Станислав Манолев и Жеферсон, бившият защитник заяви: "Има кой да смени отсъстващите. Направи се много добра селекция и треньорът има дълбочина в състава".

Майкъла даде прогнозата и за домакинството на Лудогорец на Зрински Мостар. Срещата в Разград започва с половин час по-рано от тази в София и Илиев е на мнение, че шампионите ще спечелят с минимум два гола разлика.

"Лудогорец отпадна от слаб съперник като МОЛ Види. В Унгария не създаде нито едно голово положение, което е по-лошото, но сега отборът може да се поправи. Ще е по-лошо, ако футболистите са пренаситени от успехи", завърши Майкъла.